Service Hotline
+8618821728562
O nama
Dom > O nama

O nama

SHANXI SHEW-E STEEL PIPE CO., LTD   

SHEW-E STEEL PIPE je profesionalno preduzeće posvećeno proizvodnji, prodaji i izvozu cijevi od cijevi , precizne čelične cijevi i legure čelične cijevi se drže ASTM A106, ASTM A335 , ASTM A 53, standarda EN10305 i ect.

Naše međunarodno poslovanje osnovano je 2008. godine, prije toga smo imali 15 godina poslovanja u Kini. Tokom domaćeg razvoja našeg poslovanja uspostavili smo zrel i pouzdan lanac snabdevanja. Za naše kupce da pružimo profesionalne, kvalitetne usluge.

2008. godine počeli smo da istražujemo prekomorska tržišta. Oslanjajući se na godine poslovnog iskustva, obezbeđujemo kvalitet proizvoda iz izvora, sa efikasnim sistemom isporuke kako bi zadovoljili zahteve kupaca o vremenu i aktivno komuniciraju sa klijentima radi rješavanja problema klijenata i zadovoljavanja potreba kupaca.

U proteklih 9 godina, servisirali smo klijente u 18 zemalja, u kojima se nalaze Argentina, Kambodža, Češka, Indija, Indonezija, Meksiko, Maroko, Pakistan, Saudijska Arabija, Španija, Tajland, Ukrajina, Vijetnam itd.

Naš profesionalni tim za prodaju i tehničku podršku mogu da obezbede iz ponude, ročne inspekcije, transporta, plaćanja, carinske deklaracije i serije rešenih problema, mogu rešiti sve probleme za vas.  

Insistiramo na principu iskrenosti, prvom kvalitetu koji treba tretirati svakom kupcu, i na kraju postići situaciju sa dobitkom.Zašto nas odabrati


Brze povratne informacije

Kada primimo ponudu, naš tim za prodaju će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Value Add Services

Naša fabrika nudi usluge dodavanja vrijednosti, kao što su eksplozija pucanja, precizno sečenje cijevi, rezanje i rolanje, izrada prilagođenih cijevi, cijevi za navijanje, cijevi za brušenje, premazivanje i ispitivanje bez razaranja.

Tehnička podrška

Naši inženjeri i metalurgi su stručnjaci u koroziji, pucanju na koroziju od stresa i toplotnoj provodljivosti. Oni vam mogu pomoći da odaberete najbolji materijal za vašu aplikaciju po najnižoj ceni.

 

Dobrodošli Email za nas: info@shew-esteelpipe.com


Upit
Send
Kontaktiraj nas
Adresa: SanQiao, Feng East New Town, New West Ham Grad Sian, Shannxi Province.
Telefon: +8618821728562
Faks:
E-pošte: info@shew-esteelpipe.com
Copyright © Shannxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd. Sva prava pridržana. Priključci za vezivanje odvoda od čelika